Dr. Lovemore

Dr. Lovemore

Dr. Lovemore anmeldelse

 At spillemaskiner ikke er for børn, er noget, de ved hos Playtech, ellers ville Dr. Lovemore nok ikke eksistere. Spillemaskinen er så lummer, at man snildt kan mistænke Playtech for at have set mod de danske sengekantsfilm for inspiration. Der er ikke et gran af alvor over maskinen, men den ligger hele tiden på grænsen mellem at være sjov og at være for meget.

Farverig karikatur

Dr. Lovemore er en solariebrun dario fra Sydeuropa med overskæg så tyndt som en blyantstreg, og tænder der er hvidere Antarktis i en snestorm. Når du er blevet præsenteret for Dr. Lovemore, er du også præsenteret for hele stilen. Det er meget karikeret, og på de fem tromler ruller der parfume, player-nummerplader, champagne, blomsterbuketter og kondomer i alverdens farver og varianter – og hvis det ikke er lummert nok, er lydsiden præget af små støn og en funky elskovsguitar, der er som taget ud af halvfjerdsernes frække film. Ja, det er lummert med lummert på, men i det mindste forsøger Playtech ikke at pakke det ind i noget, det ikke er.

Hele præsentationen er farverig, de lyserøde og lyseblå farver dominerer, men står ikke alene. Det er som en regnbue, hvis regnbuen bestod af 80’ernes pastelfarver. Det er ikke just smagfuldt, men det er spillet jo heller ikke, så de går godt i spænd sammen.

Hos Dr. Lovemore byder tyve spillelinjer sig til, og der er både scatter og wilds at sigte efter, men hvis det ikke gør dig vild nok i varmen, er der også en stor progressiv jackpot, der er værd at score.

På date med doktoren

Wild-symbolet er ikke til at tage fejl af. Det er en nummerplade, sandsynligvis tilhørende Doktorens åbne sportsvogn, med Wild trykt henover. Den erstatter alle andre symboler på tromlerne med undtagelse af scatter, og pants, og giver samtidig en udbetaling, bestemt af antallet, du lander på. Den maksimale udbetaling på 10.000 mønter, får du ved at ramme fem wilds.

Scattersymbolet er, når du ser en smilende Dr. Lovemore gennem kighullet på en dør, hvor han står klar til at tage dig med på en gavmild date. Jo flere scattersymboler du rammer, jo mere, bliver din indsats fordoblet.

Til sidst, men absolut ikke mindst, hvilket den gode Dr. Lovemore nok også vil sige, findes pants-symbolet. Går daten godt, kan du være så heldig at finde doktoren i i sine pink boksershorts på den første og femte tromle. Det giver dig tyve gratis spins, hvorunder det, du vinder, bliver fordoblet. De gratis spins kan endda fortsætte, hvis du er så heldig at ramme samme kombination undervejs.

Dr. Lovemore er en del af Playtechs Dollar Ball progressive jackpot. Den fungerer lidt anderledes end nogle af deres andre, i og med du selv skal aktivere den. Det sker via en knap i øverste højre hjørne. Når du har gjort det, skal du vælge fem tal, eller lade maskinen vælge dem for dig. Hver gang du spiller maskinen, vil der blive trukket fem numre, og hvis du matcher med et af numrene, får du en præmie. Den helt store jackpot kan du dog kun få, hvis alle fem numre matcher.

Late Night Gambling

Det er tydeligt at se, at Playtech har haft en fest med Dr. Lovemore. Doktoren selv er ramt lige i øjet, som personificeringen af enhver dario med hang til champagne og piger, og lyden og grafikken, er så farverig som det kan være. Dr. Lovemore er nem at gå til, og tanken om den lækre progressive jackpot kan være med til at holde dig låst fast til de sene aften- og nattetimer, for Dr. Lovemore er ikke til dagtimerne. Det er late night gambling til dem, der gerne vil more sig over stereotyperne, eller som kan genkende Dr. Lovemore i personer, de har mødt på, rejser til syden.