Forest of Wonders

forest of wonders

Anmeldelse af Forest of Wonders spillemaskinen fra Playtech

Sådan spiller du Forest of Wonders

Forest of Wonders er en urolig underholdende og særdeles veludført spillemaskine online fra softwareudvikleren Playtech, der tager dig med på en spændende rejse ind i det magiske og spændende Alice i Eventyrland univers, som vi formentlig alle sammen har set på film. Her har du blandt andet mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de små underlige skabninger fra filmen, ligesom du blandt andet også har mulighed for både at vinde masser af gratis spins, forskellige bonusspil og naturligvis også en eftertragtet jackpot, så der er med andre ord lidt at komme efter på denne flotte og gennemførte Forest of Wonders spillemaskine fra Playtech.

Så hvis du tør, har du altså her en helt unik mulighed for at tage på en magisk og eventyrlig rejse ind i mystisk skov, præcis lige som i Alice i Eventyrland gjorde det, og så har du selvfølgelig også masser af muligheder for at vinde yderst attraktive gevinster i form af store jackpots, gratis spins og bonusrunder.

Playtech har valgt at sørge for, at alle har mulighed for at være med til at spille på denne underholdende og også lidt finurlige online spilleautomat, for de har nemlig valgt at bygge den op på en meget overskuelig vis, hvilket blandt andet betyder, at spillemaskinen Forest of Wonders består af fem overskuelige hjul med 25 dertilhørende gevinstlinjer, og så koster det mellem 0,01 og 25 mønter at prøve lykken på maskinen pr. runde, så der er lidt for enhver type pengepung, og så får du samtidig rigtig god underholdning og gevinstmuligheder for alle dine penge.

forest of wonders

Symboler og tema

Forest of Wonders spillemaskinens gennemgående tema er det her eventyrlige og magiske Alice i Eventyrland tema, hvilket blandt andet kommer til udtryk i form af de mange forskellige symboler, spillemaskinen rummer, der faktisk må siges at være taget direkte ud af Alice i Eventyrland fortællingen. Derfor vil du blandt andet også kunne møde både musen, kaninen og Cheshire katten fra eventyret i form af symboler på spillemaskinen, ligesom kortspilsymbolerne 10, J, Q, K og A også jævnligt vil dukke op på din skærm.

Det kan du vinde

Som tidligere nævn har du mulighed for at vinde en lang række fordelagtige gevinster på lige netop denne underholdende online spillemaskine. Du kan for eksempel blive den heldige vinder af en attraktiv gratis spin bonusrunde, hvis du vel og mærke rammer tre eller flere kaniner, der udgør spillemaskinens scatter symbol, men du kan selvfølgelig også vælge at gå efter svampene, der udgør spillets bonussymbol, for rammer du tre eller flere af disse svampesymboler, så fører spillet dig hen til en eng fyldt med svampe, hvor du skal udpege dig tre, og vælger du rigtigt, så er du den heldige vinder af en yderst fordelagtig gevinst.

Det er musen, der udgør Forest of Wonders spilleautomatens wild symbol, og skulle du være så heldig at ramme fem af disse mus, så har du vundet spillemaskinens jackpot på 5000 mønter. Du har i øvrigt også en unik mulighed for at vinde en stor progressiv jackpot, nemlig den såkaldte Dollar Ball Jackpot, som potentielt set kan vokse sig rigtig stor.

Konklusion

Spilleautomaten Forest of Wonders fra Playtech er en gennemført automat med et flot Alice i Eventyrland tema, der blandt andet byder på både bonusrunder, gratis spins og ikke bare en, men faktisk hele to jackpots, hvoraf den ene er en yderst attraktiv progressiv en af slagsen, så det kan bestemt godt betale sig at have heldet med sig på denne underholdende og magiske online spillemaskine fra Playtech.

Spillet henvender sig til alle spillere, uanset om man er erfaren eller nybegynder, takket være den meget simple opbygning og muligheden for både at satse stort og småt. Alt i alt er Forest of Wonders helt bestemt en online video spillemaskine, der helt klart kan anbefales herfra.

Du kan spille Forest of Wonders på Bet365 Casino.